AK Parti Bozkır teşkilatı ilçede yapılan Hizmetlerini Sıraladı: "Her Şey Bozkır İçin"
Bozkır İlçe Başkanlığı, AK Parti'nin Bozkır'a yönelik hizmetlerini bir açıklamayla paylaştı. "Vatandaşımıza hizmette ayrım yoktur, her şey Bozkır için" denilen açıklamada, ilçedeki yatırım ve çalışmalar tek tek sıralandı.
Sebze Pazarı Yenileniyor.
Konya Büyükşehir Belediyesi tarafından Bozkır merkezdeki sebze pazarının yüzeyinin sıcak asfalt ile kaplanma çalışmaları başladı. Projenin hayırlı olması temennisinde bulunulan açıklamada, emeği geçenlere teşekkür edildi.
Bozkır Grup Suyu Projesi'nde 2. Etap Çalışmaları.
45.500 metre uzunluğunda, yüksek basınca dayanıklı duktil borularla yeni şebeke inşa ediliyor. Proje kapsamında su verilecek mahalleler şunlar:
Üçpınar
Baybağan
Tepelice
Tepearası
Küçük Hisarlık
Hisarlık
Yazdamı
Ulupınar
Hacılar
Aydınkışla
Kuşca
Çağlayan
Kayapınar
Tarlabaşı
Yalnızca
İlave olarak su verilecek mahalleler:
Kınık
Işıklar
Karayahya
İçme Suyu Depo Yapımı.
Kızılçakır ve Yeniköy mahallelerine içme suyu deposu yapım çalışmaları başladı. Projenin mahallelere hayırlı olması dileğiyle yetkililere teşekkür edildi.
Teşekkürler Yetkililere
Açıklamada, tüm bu projelerde emeği geçen Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, AK Parti Konya İl Başkanı Fatih Özgökçen, Konya Milletvekili Ziya Altunyaldız ve Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'a Bozkır halkı ve teşkilat adına şükranlar sunuldu.
"Bozkır'ımıza hayırlı olsun" denilerek hizmetlerin devam edeceği vurgulandı.