Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı Çocukların Yüzünü Güldürdü


Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, köy okullarında eğitim gören 170 öğrenciye kışlık bot yardımı yaparak çocukların yüzünü güldürdü.  

Kumluca, Susuz, Kavak, Yaylacık ve Mesudiye ilkokullarında okuyan toplam 170 öğrenciye kışlık bot yardımı yapan Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanlığı, okullarda tek tek tüm öğrencilerle ilgilenerek çocukların mutluluklarına ortak oldular.

Ak Parti Seydişehir Gençlik Kolları Başkanı Veysel Yıldırım, "köy okullarında eğitim gören çocuklarımızın bizlerde her zaman ayrı yeri vardır. Onların mutluluğu ve sevinci bizlerin en büyük kazancıdır. Kumluca, Susuz, Kavak, Yaylacık ve Mesudiye mahallelerimizde eğitim gören 170 ilkokul ve ortaokul öğrencilerimize bu kış bot yardımı yaptık. Gençlerimizle birlikte okullarımızı da ziyaret ederek öğrencilerimizle keyifli vakit geçirdik. Onların sevinçlerine ve mutluluklarına ortak olduk. Bizlerin en büyük kazancı bu mutluluktur. Bu çalışmamızda bizlerden desteğini esirgemeyen büyüklerimize ve Başkanlarımıza, esnaflarımıza, her zaman yan yana omuz omuza durduğumuz gençlerimize teşekkür ediyorum. Bu çalışmalarımızın sayısını inşallah arttırarak devam edeceğiz" diye konuştu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar