Başkan Altay, Ata Ocağı Bozkır’da Hemşehrileriyle Buluştu


Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay, belde ziyaretleri kapsamında Bozkır'da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi.

Gerçekleştirilen ziyaretlerde Başkan Altay'ın yanı sıra Ak Parti Konya Milletvekili Ahmet Sorgun, Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı, Ak Parti İl Başkan Yardımcıları, Ak Parti İlçe Başkanı Kadir Güven ve teşkilat mensupları da katıldı.

Büyükşehir yasası yürürlüğe girmeden önce belediyelik olan Sarıoğlan, Harmanpınar, Sorkun, Dereköy ve Çağlayan mahallerine gerçekleştirilen ziyarette vatandaşlarla bir araya gelen heyet, belde sakinlerinin istek ve taleplerini dinledi. Bu tablo gurur tablosudur diyen Bozkır Belediye Başkanı Sadettin Saygı; "Başarılı çalışmalarıyla tüm dünyada takdir ve beğeni toplayan Bozkır'ımızın evladı Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay başkanımızla belde ziyaretleri gerçekleştirdik. Tüm Bozkır olarak Uğur İbrahim Altay başkanımızla gurur duyuyoruz. Konya modeli belediyecilik anlayışla tüm ilçelerimizde hizmetlerimizi sürdürüyoruz. Sayın Uğur İbrahim Altay başkanımızın Bozkır'ımıza kazandırdığı sayısız hizmetler için tüm hemşerilerim adına teşekkür ediyorum" dedi.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar