​Tahir Akyürek Ve Hasan Kılca’dan Kurumlara Ziyaretler


Kılca İle Akyürek Şehir Hastanesi'nde Tedavi Gören Vatandaşlar Ve Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca ve AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek; Hâkimler ve Savcılar Kurulu 2022 Yaz Kararnamesi'yle Konya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal ile Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Murat Yiğit ve Karatay Kaymakamlığı'na atanan Yavuz Güner'e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Abdullah Gündüz, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mevlüt Gülbudak ile Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay'ı da ziyaret eden Tahir Akyürek ve Hasan Kılca ayrıca, Konya Şehir Hastanesi'nde tedavi gören vatandaşlarla da bir araya gelerek hastalara geçmiş olsun dileğinde bulundu.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Konya İl ve Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri ile Karatay Belediye Meclisi Üyeleri; kurum ziyaretleri gerçekleştirdiler.

KONYA CUMHURİYET BAŞSAVCISI HALİL İNAL'A HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ

Milletvekili Akyürek, Başkan Kılca ile beraberindeki heyet; ziyaret programları kapsamında ilk önce Hâkimler ve Savcılar Kurulu 2022 Yaz Kararnamesi'yle Konya Cumhuriyet Başsavcılığı görevine atanan Cumhuriyet Başsavcısı Halil İnal'ı ziyaret etti. Halil İnal'a Konya'daki görevinin hayırlı olmasını temenni ederek çalışmalarında başarılar dileyen Akyürek, Kılca ile Genç ayrıca; Konya Adliyesi ziyaret programı kapsamında Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Abdullah Gündüz, Bölge Adliye Mahkemesi Başkanı Mevlüt Gülbudak ile Adalet Komisyonu Başkanı Hasan Ay'ı da ziyaret ettiler.

AKYÜREK, KILCA İLE GENÇ; KARATAY KAYMAKAMI YAVUZ GÜNER İLE İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜ MURAT YİĞİT'E DE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİ YAPTI

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç ve beraberindeki heyet; Konya İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne atanan Murat Yiğit ile Karatay Kaymakamlığı'na atanan Yavuz Güner'e de hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. Yeni görevlerinin kendilerine ve Konya'ya hayırlı olması temennisinde bulunan Milletvekili Tahir Akyürek, Başkan Hasan Kılca, İlçe Başkanı Mehmet Genç ile beraberindeki heyet, Konya ve Karatay'ın eğitim ve daha birçok konuda istişarelerde bulundu.

KONYA ŞEHİR HASTANESİ'NDE TEDAVİ GÖREN VATANDAŞLARA ZİYARET

Tahir Akyürek ve Hasan Kılca; Konya Şehir Hastanesi'ni de ziyaret etti. Hastanenin Başhekimi Dr. Öğretim Üyesi Oğuzhan Günenc ve hastane yönetimiyle bir araya gelen Akyürek, Kılca, Genç ile beraberindeki heyet, hem hastane hakkında hem de hastanede tedavi gören hastaların sağlık durumları hakkında Başhekim Günenc'en bilgi aldı.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, AK Parti Konya Milletvekili Tahir Akyürek ve AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç; Konya Şehir Hastanesi programı kapsamında hastanenin farklı poliklinik ve bölümlerinde tedavi gören hastaları da ziyaret ederek geçmiş olsun temennisinde bulundu.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar