​Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Altay’ı Ziyaret Etti


"Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl" programları kapsamında Konya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve kurul üyeleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay ile bir araya geldi.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan ve kurul üyeleri Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay'ı ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Altay, Türkiye'nin sosyal devlet anlayışını en iyi uygulayan devletlerden olduğunun altını çizerek, Büyükşehir Belediyesi olarak kendilerinin de bu konuda büyük bir özveriyle çalıştıklarını söyledi.

Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu Başkan Vekili Prof. Dr. Vedat Işıkhan da Konya'nın sosyal belediyecilik alanında ortaya koymuş olduğu başarılardan dolayı Başkan Altay'a teşekkür etti.

"Sosyal Politikalarda 7 Bölge 7 İl" programları kapsamında Konya'da bulunan Cumhurbaşkanlığı Sosyal Politikalar Kurulu, vatandaşların ve yerel aktörlerin sorunlarını yerinde dinleyerek geleceğe yönelik sosyal politika stratejilerinin geliştirilmesini amaçlıyor.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar