BAŞKAN KILCA’DAN ÜÇ AYLAR’IN BAŞLANGICI VE REGAİB GECESİ MESAJI


Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Üç Aylar'ın başlangıcı ve Regaib Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Bu dönemlerin birlik, beraberlik, yardımlaşma ve dayanışma duygularının ön plana çıktığı çok güzel fırsatlar sunduğunun altını çizen Başkan Hasan Kılca, "Bu gecenin ve heyecanla kavuşmayı beklediğimiz Üç Aylar'ın dirliğimize insanlığın sağlık, barış ve huzuruna vesile olmasını rabbimden diliyor; tüm İslam âleminin Regaib Gecesi'ni tebrik ediyorum" dedi.

Karatay Belediye Başkanı Hasan Kılca, Mübarek Üç Aylar'ın başlangıcı ve Regaib Gecesi dolayısıyla bir mesaj yayınladı.

Başkan Hasan Kılca'nın mesajı şu şekilde: "İçerisinde bir birinden gizli ve açık hazineler barındıran Regaib Gecesi, Üç Aylar'ın müjdesiyle bir kez daha kapılarımızı çaldı. Bu kıymetli geceler, gündelik hayatın koşturmacası içinde yorulan ruhumuza, yeniden doğuş sevinciyle gelir. Biliyoruz ki her affın kabulü arınma; her şükrün sonu ikramdır. Heybesinde af, mağfiret, şükür ve birbirinden kıymetli bilmediğimiz daha nice ikramıyla gelen Üç Aylar'ın manevi iklimine girildiği müjdesini taşıyan Regaib Gecesi'nde, Cenâb-ı Hakk'a yönelişin, yakarışın, affın ve şükrün imkânını yakalarız. Böylesi geceler, benlikten sıyırıp acziyetimizin farkına varabilmemize imkân sağlarken; aynı zamanda hassasiyetlerimiz, önceliklerimiz, yardımsever oluşumuzla birlikte sadece kendisinin değil çevresin de olup bitenlerin de farkında olan "insan" olmamızı sağlar. Kardeşlik ve dayanışma duygularını arttıran, gönül dünyamıza ışık tutan ve aydınlanmasına vesile olan bu aylar, toplumun huzur ve refahının sağlanmasına da vesile olur.

Bu duygu ve düşüncelerle, aziz milletimiz başta olmak üzere tüm İslam âleminin Regaib Gecesi'ni tebrik ediyor; Müslümanların birlik ve dirliğine, insanlığın hidayet, barış ve huzuruna vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum."

 

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar