Başkan Güven;Bozkır-Sarıoğlan arası Duble yol oluyor.


Konya'nın Bozkır ilçesi ile, Karaman ve Konya arasındaki ulaşımı ana yola çıkış güzergahındaki Bozkır-Sarıoğlan arası Duble yol oluyor. 

Bozkır Sarıoğlan mahallesinden ilçe merkezine kadar olan 36 Km uzunluğunda düple yol olacak ve özellikle kış aylarında araçların yoğun kayma riski yaşadığı Kınık ve Aydınkışla arasındaki güzergahta çift gidiş dönüşlü tünelle yoldaki riskler azalacak. 

Bozkır - Sarıoğlan arasında yapılacak yolla ilgili açıklamalarda bulunan Ak Parti ilçe Başkanı Kadir Güven; İlçemiz Bozkır ve Sarıoğlan arasında büyük önem verdiğimiz Duble yol ilçemiz halkına hayırlı olsun. 
2022 yatırım programına alınan ve ilçemizin ulaşımına büyük bir katkı sağlayacak  36 Km uzunluğundaki Sarıoğlan - Bozkır arası Duble yol ve Kınık Aydınkışla çift gidiş dönüşlü tünel olacak projenin ihalesi bu yıl içinde gerçekleştirilecek. 

Başta bu hizmetin ilçemize kazandırılmasından dolayı  Büyük dava adamı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a ve ilçemiz hizmetleri için gece gündüz demeden yoğun uğraş veren Konya Milletvekilimiz Bozkırlı Ziya Altunyaldız'a ve ilçe teşkilatım ve ilçemiz adına teşekkürü borç bilirim" dedi. 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar