“KELOĞLAN” İSİMLİ TİYATRO ESERİ ÖĞRENCİLERDEN BEĞENİ TOPLADI


Konya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Konferans Salonunda düzenlenen "Keloğlan" isimli tiyatro gösterisine Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya Başkanı Yusuf Kasım Akta, Vakıf yöneticileri, öğrenciler ve öğretmenler katıldı. Tiyatroya minik öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Tiyatro etkinliği hakkında açıklamada bulunan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya Başkanı Yusuf Kasım Akta, "Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tiyatro ekibi tarafından hazırlanan ve Türkiye turnesine çıkan Keloğlan tiyatrosu Türkiye turnesine Konya'mızdan başladı. Tiyatromuza Konyalı öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Tiyatromuz ile gençlerimiz hem eğlenirken, hem de değerlerimizi, kültürlerimizi öğrenmesini sağlıyor. Bizler geleceğimizin teminatı olan gençlerimize güveniyoruz ve her zaman onları destekliyoruz.

Türkiye turnesine Konya'dan başlayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı tiyatro ekibine teşekkür ediyorum. Bu fırsatı bizlere sağlayan Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Sinan Ateş beye de ayrıca teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.

"Keloğlan" isimli tiyatroya katılan çocuklar unutulmaz dakikalar geçirdi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya Başkanı Yusuf Kasım Akta, Tiyatro'ya gelen öğrencilerle tek tek ilgilendi. Giderken ise çocukları kapıda uğurladı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar