Başkan Güven; “Sözün bittiği yerdeyiz, artık tek hedef hizmet”


Ak Parti Bozkır ilçe Başkanı Kadir Güven gazetemize yaptığı açıklamalarında; Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven gazetemiz Bozkır Postasına yaptığı açıklamalarında, önlerinde uzun süre seçimsiz bir hizmet dönemi olduğunu belirtti. Başkan Güven; Cumhur İttifakı 31 Mart yerel seçimlerinde, Bozkır'da Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığı için %77,5, Bozkır Belediye Başkanlığı için ise %63 ile yeniden Ak Parti demiştir. Bundan sonra sözün bittiğini, artık tek hedefin Bozkır'a hizmet olduğunu söyledi.
23 Nisan 2019 Salı 10:40

 31 Mart yerel seçimlerini geride bırakırken, Ak Parti ilçe Başkanı Kadir Güven, 31 Mart yerel seçimleri ile ilgili gazetemize yaptığı açıklamalarında: "Şükürler olsun iyi bir seçim sürecini tamamladık. Cumhur İttifakı Bozkır'da Konya Büyükşehir Belediye Başkanlığına %77,5 ve Bozkır Belediye Başkanlığına da %63 oy ile yeniden Ak Parti dedi. Partimiz Türkiye geneli, Konya ve Bozkır'da da başarılı olmuştur. Bir taraftan Cumhur İttifakı'nın karşısındaki partiler ve onları destekleyenler karşısında bu başarıyla tekrar güven tazelenmiş oldu" dedi.

İlçe Başkanı Güven konuşmalarına şöyle devam etti: "Önümüzde 4,5 yıl süreyle hizmet vereceğimiz bir dönem var. Belediye başkan adayımız Bozkır'da yüzde 63 oy alarak Ak Parti'den başkan oldu. Böylece bir önceki Ak Partili Belediye Başkanımız İbrahim Gün'den hizmet bayrağını devraldı ve hizmetlerimize Ak Parti olarak kaldığımız yerden devam edeceğiz.

Biz Bozkır'da istişareler konusunda örnek gösterilecek bir durum sergiliyoruz ve sergilemeye devam edeceğiz. Bozkır'daki bütün birimlerimizle birlikte çalışmalarımıza devam edeceğiz. Büyükşehir Belediye Başkanlığımızın ve Bozkır Belediye Başkanlığımızın geçtiğimiz yıllarda her alanda öne çıkan çalışmalar yaptığını hep birlikte gördük. Aynı çalışmalarımızın daha da üstüne çıkılarak devam edileceğini umuyorum. Seçimlerin tekrardan hem ülkemize hem şehrimize hayırlı olmasını diliyorum."

"Biz hizmet kervanına kaldığımız yerden devam edeceğiz"

Ak Parti Bozkır İlçe Başkanı Kadir Güven; Yoğun bir seçim sürecini hep birlikte geride bıraktıklarını belirtirken, sözlerini şu cümlelerle sürdürdü: "Hamdolsun kazasız, belasız sağlıklı ve sağduyulu bir seçim sürecini geride bıraktık. Böylece yerel seçimleri Ak Parti olarak Bozkır'da başarıyla tamamladık. Bu manada Bozkır ve mahallelerindeki halkımıza teşekkür ediyorum. Bütün teşkilatımız ve adayımız büyük bir gayretle bu sonucu almak için çalıştı. Artık sözün bittiğini ve tek hedefin Bozkır'a hizmet olacağını, Ak Parti olarak hizmet kervanına kaldığımız yerden devam edeceğiz. Bizler dava insanlarıyız, ben belediye başkanımızla birlikte ve ekip ruhuyla Bozkır'ı daha ileri götüreceğimize şimdiden inanıyorum. Ak Parti kurulduğu günden itibaren Bozkır'da ikinci kez iktidar oldu. Ama her genel seçimlerde hiçbir zaman AK Parti'yi Bozkırlı halkım yalnız bırakmadı ve açık ara ile Bozkır genelinde birinci yapmıştır. Onun için ben buradan halkımıza ne kadar teşekkür etsem azdır diyor, bu duygu ve düşüncelerimle tekrardan tüm halkımıza ve dava arkadaşlarıma canı gönülden teşekkür ediyorum" şeklinde sözlerini tamamladı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar