TÜRKİYE DAHA İSTİKRARLI YOL ALACAKTIR


Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer ile birlikte Selçuklu'nun farklı noktalarında ziyaretlerde bulundu. Usta; "Türkiye'nin 31 Mart yerel seçimleri sonrası daha istikrarlı bir yol alacağını" söyledi

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu'da gün boyu farklı etkinliklere katıldı. Bosna Hersek Mahallesi'nde iş merkezlerinde esnafları ziyaret ederek güne başlayan Usta; esnaf, öğrenci ve vatandaşlarla bir araya geldiği ziyaretlerini Millet Caddesi, Rauf Denktaş Caddesi ve Kazım Karabekir Caddelerinde sürdürdü.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı Leyla Şahin Usta'nın gerçekleştirdiği ziyaretlerde Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı ve Ak Parti Selçuklu İlçe Başkanı Mustafa Hakan Özer'in yanı sıra meclis adayları ve teşkilat üyeleri de bulundu.

Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, 31 Mart seçimlerinin bir beka meselesi olduğunu ifade ederek, "Ülkemize ekonomi üzerinden oynanmak istenen oyunlara hep birlikte şahit oluyoruz. Ancak şu unutulmamalıdır ki bizler millet olarak bir ve beraber olduğumuz müddetçe bu oyunları bozacak güce sahibiz. İnşallah bu seçimlerde de halkımızın destek ve dualarıyla Cumhur İttifakı büyük bir zafere ulaşacaktır" sözleriyle tamamladı.

Her zaman ilçenin farklı noktalarında vatandaşlarla bir araya gelmeye gayret gösterdiklerini ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı; "Selçuklu'da hayata geçirdiğimiz proje ve hizmetlerle her yaştan hemşehrimize hizmet etmeye çalışıyoruz. Güvenilir, güler yüzlü ve gayretli belediyecilik anlayışı ile çıktığımız hizmet yarışında her zaman hemşerilerimizle iç içe olduk. Hemşehrilerimizle olan güçlü gönül bağımız bizi bugünlere taşıdı. Amacımız Selçuklu'yu bugün olduğu gibi gelecekte de cazibe merkezi olması. Bunun için de tüm gücümüzle çalışıyoruz. Selçuklu artık sadece Konya'nın değil Türkiye'nin örnek gösterilen metropol belediyeleri arasında yerini aldı. Bu başarımızda bize dualarıyla destek olan, fikir, öneri ve eleştirileri ile katkı sunan tüm hemşehrilerimize şükranlarımı sunuyorum" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar