Çağlayan, Toptancılarla buluştu


İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan, vatandaşa sandığa gidin çağrısında bulunarak  "Değişimin tam zamanı. O nedenle oylarınızı kullanın" dedi

31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında İYİ Parti Selçuklu Belediye Başkan Adayı Muammer Çağlayan vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Çağlayan ve beraberinde ki heyetin durağı Adnan Mendres Toptancı  Hali ve Nalçacı Caddesi esnafı oldu.

"LÜTFEN ELİNİZİ VİCDANINIZA KOYUN"

Tek tek herkesle el sıkışarak kendisine destek isteyen Çağlayan, vatandaşların sorunlarını dinleyip, seçim sonrası bu problemlere hep birlikte çözüm arayacaklarını belirtti. İttifak konusuna değinen Çağlayan, "HDP ile bizi işbirlikçi olarak tutamazlar. Bizler henüz bir buçuk yıllık bir partiyiz. Ben ve tüm parti mensuplarımız vatanımıza, milletimize ve bayrağımıza gönül vermiş insanlarız. Onlarla bir görüşmemiz yoktur. Lütfen elinizi vicdanınıza koyun" dedi.

"İYİ PARTİ BİR KADIN HAREKETİDİR"

Yerel Seçim çalışmalarını ise büyük bir heyecan ve özveri ile sürdürdüklerini dile getiren Çağlayan, "Bizler de vatandaşlarımız da artık değişim istiyor. Vatandaş memnun değil. O nedenle artık değişimin tam zamanı. Rahmetli Erbakan'nın da dediği gibi bir çiçekle bahar olmaz fakat her bahar bir çiçekle başlar. O nedenle oylarınızı kullanın ve sandığa gidin. Biliyorsunuz ki İYİ Parti bir kadın hareketidir.  Kim ne derse desin memleketin geleceği için bir karar verelim.  İyi olalım" diye konuştu.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar