KARATAY BELEDİYESİ KADIN MECLİSİ BEYŞEHİR BELEDİYE BAŞKANI MURAT ÖZALTUN’U ZİYARET ETTİ


Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi Beyşehir'de gerçekleştirdikleri ziyaretler kapsamında Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, AK Parti Beyşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya ve esnaflar ile bir araya geldi. Kadın Meclisi Beyşehir'in tarihi yerlerini de ziyaret etti.

Kent Konseyi Kadın Meclisi, ilk olarak AK Parti Beyşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya'yı ziyaret etti. Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar Türkiye'nin geleceğinde kadın kollarının büyük emeği olduğunu dile getirdi. Başkan Avşar, Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin faaliyetleri hakkında da AK Parti Beyşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya'ya bilgi verdi.

AK Parti Beyşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya gerçekleştirilen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar'a ve Kadın Meclisi'ne teşekkür etti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya, AK Parti hükümetlerinin çalışmaları sayesinde kadınların siyasi hayatta aktif rol aldığını ve sosyal yaşantılarında hak ettikleri yere kavuştuklarını belirtti. İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya ortak projeler geliştirmek adına Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin ziyaretinin önemine değindi.

Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun Kent Konseyi Kadın Meclisi'ni makamında kabul etti. Başkan Özaltun, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli'nin tecrübeleri ve gerçekleştirdiği projeler ile kendilerine örnek olduğunu belirtti. Başkan Hançerli'nin her seçimde rekor oranda oy almasının çalışmalarının başarısının bir sonucu olduğunu dile getiren Murat Özaltun; kendilerinin de gerçekleştirecekleri projelerde Başkan Hançerli'nin çalışmalarından ilham aldıklarını vurguladı. Kent Konseyi Kadın Meclisi'nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti de dile getiren Başkan Özaltun, Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Aynur Avşar'a ve meclis üyelerine teşekkür etti.

Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, AK Parti Beyşehir İlçe Kadın Kolları Başkanı Emine Kaya'nın eşliğinde esnafla da bir araya gelerek onların dilek ve temennilerini dinleyip esnafla sohbet etti. Karatay Belediyesi Kent Konseyi Kadın Meclisi, esnaf ziyaretlerinin ardından Eşrefoğlu Cami ve Beyşehir Gölü  gibi tarihi ve turistik yerleri gezdi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar