MHP Selçuklu İlçe Başkanı Çipan;çinde olmadığımız bir tarih yoktur.


MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan;Aziz Türk Milletinin yazdığı tarih haktır. Bizim içinde olmadığımız bir tarih yoktur.           

MHP  Genel merkezi tarafından 20-21 Eylül 2018 tarihleri arasından Ankara'da düzenlenen" Kadınlar Güçlensin.Türkiye Büyüsün" programına konuşmacı olarak katılan MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan," Orta asya bozkırlarından, Anadolu'ya , oradan da beş kıtaya yayılan kültürün, tarihin mirasçılarıyız. Bizim içinde olmadığımız bir tarih yoktur.Yalnızca Bizim, Aziz Türk Milletinin yazdığı tarih haktır." Dedi.

" Kadınlar Güçlensin.Türkiye Büyüsün" programında konuşmacı olarak katılan MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan, katılımcı MHP'li bayanlara yaptığı konuşmasında şu sözlere yer verdi."

Öncelikle, Devletimizin ve milletimizin varlık mücadelesi verdiği, bekaa sorunuyla karşı karşıya kaldığı, tarih yaşayıp tarih yazdığımız bu dönemde düzenlenen bu toplantı için, ve bu toplantıda sizlere hitap etme, kendimi ifade etme imkanı verdiği için sayın Nevin Taşlıçay başkanıma minettarım. İnanıyorum ve görüyorum ki bu toplantının sonucu, Kadim Türk tarihine, aynı Merhume Halide Edip Hanımın Sultan Ahmet mitingi gibi kaydedilecektir.

     Orta asya bozkırlarından, Anadolu'ya , oradan da beş kıtaya yayılan kültürün, tarihin mirasçılarıyız. Bizim içinde olmadığımız bir tarih yoktur.Yalnızca Bizim, Aziz Türk Milletinin yazdığı tarih haktır. Daha çocuk yaşta öğrenmiştim ki, bu tarihin öğrenileceği, yaşanılacağı, yazılacağı tek yer OCAKTIR.

        Bu gün burada sizlere kendimden başka anlatacağım bir şeyim yoktur... Zira, Cennet Mekan Başbuğumdan öğrendiğim ilk öğretilerden birisi Ülkücünün Haddini Bilmesi Düstürudur.... Haddimi bilerek, onlara da rahmet dileyerek vurgulamak isterim ki, Oğuz Boyunun, Bozoklar Kolundan olan Kayı boyunun Aktürk Obasına mensup bir ailenin evladıyım...

Huzurunuzda bu gün, Milliyetçi Hareket Partisinin, Konya ili Selçuklu İlçe Başkanı olarak bulunmaktayım. Teşkilatımızda eminim ki sizler kadar değilse de geçmişte görevler üstlendim..

         Değerli kardeşlerim, zaman zaman düşünürüm, ya Türk olmasaydım, ya ülkücü olmasaydım ne olurdu diye... Sanırım hayat o zaman bana kafes olurdu... Hem de Mamaktakiler gibi, hem de Taş medreselerdeki gibi bir kafes olurdu... Rabbim bana kafesler görmüş taşmedreseli bir ülkücü asena olmayı nasip etmediyse, bundan sonrada ülkücü hayatın dışında bir kafesi nasip etmesin inşallah...

Bu gün burada hepimiz teşkilatımızda görevliyiz... Biz teşkilatız... Teşkilatımızın yazılı ve yazılı olmayan kuralları var, söylemleri var. Örneğin, Başbuğumun bir dersinde anlattığı bizans hastalıkları ve bunlarda kurtulma öğretisi var...

Evet bu gün hepimiz mensup olduğu davada görevliyiz... Ama bir zaman sonra, hayatın doğal akışı gereği, görevlerimizi yeni isimlere devredeceğiz, ben mesela bir zaman sonra eski ilçe başkanı olacağım, bazılarımız çoktan eski milletvekili, bazılarımız eski myk üyesi oldular. Bazılarımız daha başka görevler verildiği için görevlerini devrettiler... Eski görevli olmak şereftir. Eski teşkilatçı olmak, eskiden beri teşkilatçı olmak, eskiden beri ülkücü olmak şereftir. Allah beni ve dava arkadaşlarımı "Eski Ülkücü" şerefsizliğine düşürmesin...

Hepinizi bozkurtça selamlar, yüce rabbime emanet ederim Ne Mutlu Türküm Diyene." Diyerek sözlerini tamamladı.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan'ın sözlerini tamamlamasının ardından günün anısına Nevin Taşlıçay tarafından kendisine bir plaket takdim edildi.

 

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar