BAŞKAN HANÇERLİ; GÜLAY SAMANCI VE AK PARTİ KARATAY İLÇE TEŞKİLATI İLE BİRLİKTE ÖĞRENCİ TOPLULUKLARI TANIŞMA PROGRAMINDA GENÇLERLE BULUŞTU


KTO Karatay Üniversitesi Sağlık Kültür ve Sportif Faaliyetler Koordinatörlüğüne bağlı olan Öğrenci Toplulukları tanıtım ve üye kaydı için toplu stant açma etkinliğine katılan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli stantları gezerek gençlerle sohbet etti

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; AK Parti Karatay İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, AK Parti Karatay İlçe Kadın Kolları Başkanı Sema Ersöz ve Kadın Kolları Üyeleri "KTO Karatay Üniversitesi Öğrenci Toplulukları Buluşması" kapsamında düzenlenen programda önce KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade'yi ardından ise Öğrenci Topluluklarının açtığı stantları ziyaret ederek öğrencilerle sohbet etti.

KTO Karatay Üniversitesi kampüsünde "3. Geleneksel Öğrenci Toplulukları Buluşması" kapsamında düzenlenen tanışma etkinliğinde yaklaşık 50 öğrenci topluluğu, kurdukları stantta 2018-2019 Eğitim-Öğretim yılında KTO Karatay Üniversitesi'ne yeni başlayan öğrencileri akademik dersler haricinde okulda yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgilendirdi. Topluluklar, aynı zamanda üyelerden yeni proje fikirleri alarak yıl boyunca yapacak oldukları etkinliklere üye kazanıyorlar.

"Üniversite Gençliği Aktif Olmalıdır"

Üniversite gençliğinin aktif olması gerektiğini, özellikle öğrenci topluluklarının yaptığı etkinliklere öğrencilerin katılım göstermelerini tavsiye eden Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli; tüm toplulukların güzel faaliyetlere imza attığını, özellikle gerçekleştirilen konferansların çok faydalı olduğunu belirtti. Başkan Hançerli kendilerinin de Karatay Belediyesi ve KTO Karatay Üniversitesi ile birlikte düzenledikleri "Karatay Konferansları" ile öğrencilerin faydalanabileceği konferanslar gerçekleştirdiklerini söyleyerek şunları kaydetti: "Üniversite gençliği aktif olmalıdır. Özellikle öğrenci topluluklarının yaptığı etkinliklere öğrenci arkadaşlarımızın katılım göstermelerini tavsiye ediyoruz. Buradaki tüm topluluklar güzel faaliyetlere imza atıyor. Biz de belediye olarak üniversite öğrencilerinin faydalanabileceği konferanslar gerçekleştirdik" dedi.

ÜNİAK standına ziyaret

AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı ise; "Bugün KTO Karatay Üniversitesi 3. Geleneksel Öğrenci Toplulukları Buluşması kapsamında topluluklarımızın stantlarına ziyarette bulunduk. Belediye Başkanımız ile birlikte Gençlik Kolları Başkanlığımıza bağlı ÜNİAK birimimizin 'Kampüse Hoş Geldin' standını da ziyaret etme fırsatı bulduk. Üniversite hayatına yeni başlayan öğrencilere her konuda destek ve yardımcı oluyorlar. Ben bütün topluluklarımıza yapmış oldukları çalışmalardan dolayı çok teşekkür ediyorum." ifadelerine yer verdi.

KTO Karatay Üniversitesi Rektörü Bayram Sade ise gerçekleştirdikleri ziyaretlerden dolayı AK Parti Konya Milletvekili Gülay Samancı, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli ve AK Parti Karatay İlçe Teşkilatına teşekkür etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar