Hiç kimse Türkleri, başka milletlerle karıştırmamalıdır.


MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan;Hiç kimse Türkleri, başka milletlerle karıştırmamalıdır.

MHP Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan " Kadim Türk tarihi esasen, necip milletimizin içeriden ve dışarıdan maruz kaldığı saldırılarla, maruz kaldığı fitnelerle mücadelesidir. Milletimizin kahramanlığının ana kaynağı, düşman ve düşmanın fitnesi ne kadar büyük olursa olsun korkusuzca, dimdik, canı pahasına geri adım atmadan göğsünü siper etmesidir. Milletimiz, kutsallarımıza nereden ve nasıl saldırılırsa saldırılsın, birlik ruhuyla, millet şuuruyla tek ve büyük bir yumruk gibi düşmanın sinesine balyoz gibi inmesini bilir. Yedi düvelin Türk'ten korkmasının sebebi budur.

Türk milletinin varlığının, bekasının teminatı olan Milliyetçi Hareket Mensupları iyi bilirler ki, düşmanın tabelası, künyesi değişse de yapısı, zihniyeti, şahsiyeti, tekniği taktiği hep aynıdır. Diyen Milliyetçi Hareket partisi Selçuklu İlçe Başkanı Güzide Çipan;"Dünya'nın bütün sosyologları bir araya gelse yine de Milletimizi anlayamazlar, çözemezler. Sözde çılgınların, cahil cesaretiyle milletimize, vatanımıza, dinimize, kutsallarımıza saldırmaları bu yüzdendir. Kafası dumanlı, medeniyet fukarası, bizi bilmez aymazların dangalakça açıklamalarının ve içimizdeki hainlerin bunlara çanak tutmaları bizi tanımamaları, dedelerinin akıbetlerini unutmalarıdır.

Unutuyorlar. Bu milletin binlerce yıl önce bir bozkurtun rehberliğinde, tunç dağları erittiğini, çıktıkları kutlu yolda, muzafferiyetleriyle dünyanın tarihini de coğrafyasını da değiştirdiklerini unutuyorlar. Malazgirt ovasında Alparslan'ın aslanlarının yiğitliğini unutuyorlar. Haliçe gerdikleri demir zincirleri nasıl aştığımızı unutuyorlar. Milli mücadelede Gazi Mustafa Kemal'i, Nene Hatunları, Sütçü İmamları unutuyorlar. 15 Temmuz'da Milletin malı olan silahlarının çelik namlularının önüne terlikle koşanları unutuyorlar. 15 Temmuz'da Ankara'da ışıldayan Türk Milletinin otağını, ülkücü iradenin sokaklarda yankılanan sesini unutuyorlar.

Eski husumet ve kırgınlıkları bir kenara bırakıp, her ne pahasına olursa olsun Türk Devletinin bekaası için, devletinin ve milletinin yanında dimdik duran Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli beyi ve Teşkilat mensuplarımızı tanımıyorlar.     Dün demir süngülerle, çelik namlularla yapamadıklarını bu gün kağıtlarıyla, paralarıyla, spekülasyonlarıyla yapmaya çalışıyorlar. Başaracaklarını sanıyorlarsa akıllarına şaşarım. Hiç kimse Türkleri, başka milletlerle karıştırmamalıdır.Unutmayın ki "Hangi çılgın bana zincir vuracakmış şaşarım" diyen ecdadın torunlarıyız.

Milletimizin bu çemberi de özüne dönerek, milli şuur ve birlik ruhuyla atlatacağına inancım tamdır. Aziz milletimizi selamlar, devletimizin bekaa ve muzafferiyeti için dualarımızı iletirim. Ne mutlu Türküm Diyene !

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar