PEKYATIRMACI, "25 HAZİRAN'DA TÜRKİYE YENİ VE GÜZEL BİR GÜNE UYANACAK"


Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı 2 Haziran Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılacağı Büyük Konya Mitingine tüm Konyalıları davet etti.

Ak Parti Selçuklu İlçe Teşkilatı 24 Haziran Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Genel Seçimleri için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

Ak Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Hasan Çiftçi ve İlçe Teşkilatı üyeleri seçim çalışmaları kapsamında Beyhekim Devlet Hastanesi ve TOKİ İş Merkezi'ni ziyaret ederek vatandaşlardan 24 Haziran seçimleri için destek istedi. Beyhekim Hastanesi  Başhekimi Abdulcelil Kalem ile de görüşen heyet  hasta ve hasta yakınlarını ziyaret ederek hastalara moral verdi.

24 Haziran seçimlerinden en iyi sonucu almak için tüm teşkilat mensuplarıyla birlikte sahada çalıştıklarını ifade eden AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta " Ak Partimiz 16 yıl boyunca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan  liderliğinde eğitimden, sağlığa, ulaşımdan, altyapıya kadar her alanda ülkemize büyük kazanımlar sağladı. 16 yıl boyunca milletimizle el ele vererek zorlukları birlikte aştık. İnşallah yeni dönemde de ülkemiz kalkınma ve atılımlarını tüm engelleme çalışmalarına, tüm oyunlara rağmen kararlılıkla devam edecektir. Bu yüzden 24 Haziran seçimlerinde Konya olarak Cumhurbaşkanımıza en güçlü desteği vermemiz gerekiyor" dedi.

24 Haziran seçimlerinin ülkemiz ve dünya insanlığı için büyük önem taşıdığını ifade eden Selçuklu Belediye Başkanı Ahmet Pekyatırmacı, " Seçim çalışmalarında görüyoruz ki vatandaşımız 24 Haziran seçimlerinin önemini kavramış durumda ve Ak Partimize ve Cumhurbaşkanımıza olan desteklerini her fırsatta dile getiriyorlar. İnşallah 24 Haziran'da Sayın Cumhurbaşkanımızı çok güçlü bir şekilde yeni sistemle beraber Cumhurbaşkanı olarak köşke göndereceğiz ve ülkemiz 25 Haziran'da yeni ve güzel bir güne uyanmış olacak" dedi.

Başkan Ahmet Pekyatırmacı konuşmasının sonunda  2 Haziran Cumartesi günü saat 14:30'da Kılıçarslan Şehir Meydanı'nda  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımlarıyla gerçekleşecek olan büyük Konya mitingine tüm Konyalıları davet etti.
 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar