Mimar Mustafa Aygün, MHP’den aday adayı oldu.


Konya'nın tanınmış ve önde gelen mimarlarından,aynı zamanda Aksiyal mimarlığın kurucusu,dava adamı Mustafa Aygün, 24 Haziran'da yapılacak olan seçimlerde MHP Konya Milletvekili aday adaylığını açıkladı.

MHP Konya Milletvekiliği aday adaylığını açıklayan Mimar Mustafa Aygün, yaptığı yazılı açıklamasında şu sözlere yer verdi. " Ülkemizin içerisinden geçtiği bu kritik dönemde ülkemiz ve milletimiz için sorumluluk yüklenmek Milliyetçi Harekete gönül vermiş her ülküdaşımızın arzusudur. Genel başkanımızın her ülkücü için şiar niteliğindeki 'Önce ülkem, sonra partim, sonra ben' sözleri bütün işlerimizde önümüze ışık tutmaktadır. İçerisinde yetiştiğim ve değişik kademelerinde görev aldığım partimizin bu seçimlerden başarıyla çıkacağından hiç şüphem yoktur.

 Ülkemizin yaşadığı iç ve dış tehditleri milletle bütünleşerek aşabilmek amacıyla kurulmuş olan 'Cumhur İttifakının' seçimi milletimizin büyük bir teveccühü ile kazanacağına inancım tamdır.

Öncelikle ülkeme ve milletime sonra şu an yaşamakta olduğum Konya'ya hizmet edebilmek için Milliyetçi Hareket Partisi  Konya milletvekilliğine aday adayı olduğumu açıklıyorum" dedi

Mimar Mustafa Aygün Kimdir

24 Eylül 1983 Aksaray doğumlu, İhsaniye İlkokulu(Konya) Karma Ortaokulu(Konya)  Konya Süper Lisesi,  Selçuk Üniversitesi Mimarlık Bölümü Lisans Eğitim mezunu, Orta derece İngilizce biliyor. Aksiyal Mimarlık Mühendislik kurucusu, Evli ve 2 çocuk babası. 29 Yıldır Konya'da  Konya'da ikamet ediyor ve  çalışmalarını sürdürüyor.MHP Konya Selçuklu İlçe Başkanlığında ve Konya Ülkü Ocaklarında çeşitli görevler aldı.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar