SEYDİŞEHİR’E YENİ BİR OKUL KAZANDIRILIYOR


AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Seydişehir'e yapılan yeni okullara bir yenisinin daha eklenerek eğitim camiasının hizmetine sunulmak üzere en kısa sürede yeni bir okulun daha yapılacağını söyledi.

Karakavak Mahallesinde bulunan İhsan Tekin İlk ve Orta Okulunun yanında bulunan hazine arazine 24 derslikli okul yapılması için yapılan girişimlerin olumlu sonuçlandığını kaydeden AK Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer yapılacak olan okulun ihalesinin Haziran ayı içerisinde yapılması planlanmaktadır. İhale sürecinin ardında da inşaat çalışmalarına ivedilikle başlanacak olan yeni okulumuzun inşaatı en kısa sürede tamamlanarak eğitim camiamızın hizmetine sunulacaktır dedi.

Yeni yapılacak okulun Orta okul olarak eğitim ve öğretime katkı sunacağını ifade eden AK Parti İlçe Başkanı Konurer Türkiye 2023 hedeflerine emin adımlarla ilerlemektedir. Bunun için de en büyük görev eğitime düşmektedir. Bir ülkenin geleceği olan gençler ne kadar bilgili ve bilinçli olarak yetişirse ulaşılmak istenilen hedeflere de ulaşma noktasında o denli başarı sağlanır. Yeni okulun Seydişehir'imize kazandırılması noktasında büyük emek ve gayretleri olan Genel Başkanımız, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN'a Milli Eğitim Bakanımız İsmet Yılmaz'a, Bakan Yardımcımız Orhan Erdem'e, İlçe Kaymakamımız Aydın Erdoğan'a, İlçe Milli Eğitim Müdürü Tahir Kibar'a teşekkür ederim dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar