Konya Ülkü Ocakları Başkanı Hasan Koçhan, görevini Mustafa Taha Çini’ye devretti.


Konya Ülkü Ocaklarında Başkan Mustafa Taha Çini  
 
Konya Ülkü Ocaklarında görev devir teslimi yapıldı. Başkan Hasan Koçhan görevini Mustafa Taha Çini'ye devretti. Konya Ülkü Ocaklarında şimdi Mustafa Taha Çini dönemi başladı.

Konya Ülkü ocaklarında gerçekleştirilen devir-teslim töreni Ülkü Ocakları Genel Başkanı Olcay Kılavuz'un katılımıyla gerçekleştirildi.

Görevi devreden Başkan Hasan Koçhan " 22.06.2016 tarihinde Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin takdirleriyle devraldığım Ülkü Ocakları Konya İl Başkanlığı görevini bugün itibariyle ve yine Genel Başkanımızın takdirleriyle Mustafa Taha Çini Başkan'a devretmiş bulunmaktayım.

Mustafa Taha Çini Başkanıma da yüklenmiş olduğu bu vebali bol, meşakkati çok ama kutsiyeti tartışılamayacak kadar fazla yeni görevinde başarılar dilerim. Allah yolunu açık, kılıcını keskin, hükmünü adil eylesin ve yardımcısı olsun. Bundan sonra da bir nefer olarak bizlere, başta hareketimizin Lideri Dr. Devlet Bahçeli Beyefendinin emrinde, Genel Başkanımız Olcay Kılavuz Beyefendinin izinde ve Mustafa Taha Çini Başkanımızın yanında yol yürümeyi nasip etsin."dedi.

Konya Ülkü Ocakları Başkanlığı görevine getiriler Mustafa Taha Çini ise " Konya Ülkü Ocakları olarak Hasan Koçhan Başkanımdan aldığımız bu kutsal görevimizi gece-gündüz demeden çıtamızı her geçen gün yükseltmek için çalışacağız. Bize güvenerek bu görevi verenleri hiçbir zaman utandırmayacağız."dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar