KONYA MİLLETVEKİLİ HACI AHMET ÖZDEMİR’DEN ÇUMRA ZİYARETİ



Konya Milletvekili Prof.Dr.Hacı Ahmet Özdemir Çumra ziyaretini gerçekleştirdi. Gün boyu devam eden ziyaretlerde Konya Milletvekili Hacı Ahmet Özdemir'e Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz, Belediye Meclis Üyeleri ve Ak Parti Çumra İlçe Yönetim Kurulu üyeleri eşlik etti.

Program Çumra Müftülüğünde düzenlenen aylık Din Görevlileri toplatışı ile başladı ve Türkmencamili, Taşağıl, Büyükşalama, Sürgüç, Uzunkuyu ve Adakale mahalle ziyaretleriyle devam etti.

Programlarda ilk sözü Çumra Belediye Başkanı Dr.Mehmet Oğuz aldı. Çumra Belediye Başkanı Oğuz mahallelilere yapılan hizmetleri ve devam eden hizmetleri anlattı. Vatandaşların belediye hizmetlerine yönelik hiçbir şikayetlerinin olmaması ve hükümete sürekli dua etmeleri gözlerden kaçmadı.

Konya Milletvekili Prof.Dr.Hacı Ahmet Özdemir ise ziyaretlerde hükümet çalışmalarını halka anlattı ve seçimden seçime değil sürekli sizlerleyiz diyerek sizlerin şikayetlerini dinlemeye geldik dedi. Amacımız sizlerin şikayetlerini yukarılara taşıyarak çözüme kavuşturmak olduğunu ifade eden Özdemir ziyaretler sırasında dile getirilen şikayetleri not alarak ilgili birimlerce görüşüleceğini söyledi.

Ziyaretler sırasında bir vatandaşın hayvancılıkla ilgili olarak söylemleri ise dikkat çekti. Dışarıdan erkek hayvan yerine dişi hayvan ithal etmemiz sürdürülebilir bir hayvancılık için daha doğru olacağını söyledi. Örnek olarak kendisinin daha önce 40 dişi hayvan getirdiğini şuanda ise 300 hayvanı olduğunu söyledi erkek hayvan getirmiş olsaydık ilk sene kesime gider ve sürdürülebilir bir hayvancılık yapamazdım dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar