Başkan İbrahim Gün, Bozkır MYO Öğrencileriyle Söyleşi Yaptı


​Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır Meslek Yüksek Okulu öğrencileriyle bir araya gelerek kariyer söyleşisinde bulundu. Öğrencilere Bozkır hakkında sunum yapan Başkan Gün, Bozkır'da yürütülen prestij projelere de değinerek 2017 yılında hayata geçirilecek projeleri anlattı.

Bozkır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay'ı makamında ziyaret eden Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, yıl içerisinde gerçekleştirecekleri sosyal projeler hakkında istişarede bulundu.

Kariyer söyleşisinde konuşan Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, Bozkır'da şu ana kadar 41 milyonluk yatırımın kazandırıldığını vurgulayarak, bu hizmetlerin tüm kesimi kapsayacak şekilde yaptıklarını belirtti. Bozkır'ın prestij projelerine de değinen Başkan Gün, rekreasyon projesinin gerçekleşmesiyle birlikte Bozkır'ın cazibe merkezi olacağını söyledi. Başkan Gün, "ilçemizin ortasından geçen Çarşamba çayı ilçemiz için çok önemli bir pozisyona sahiptir. Çarşamba çayını daha verimli ve daha aktif kullanmak için projeler geliştirmeye devam ediyoruz. Geliştirdiğimiz rekreasyon projemizin gerçekleşmesiyle birlikte, Bozkır daha da gün yüzüne çıkacak ve cazibe merkezi olma yolunda önemli bir adımı daha atmış olacağız. Projemizin ihalesinin bir aksilik olmaması durumunda bahar aylarıyla birlikte yapılması planlanıyor. Yine aynı şekilde çarşamba çayından daha aktif yararlanmak için çay kenarında yürüyüş yolu çalışması yapıyoruz. Bu yolun ismini daha önce meclisimizce aldığımız kararla birlikte Şehit Astsubay Ömer Halisdemir olarak değiştirmiştir. Yine çarşamba çayı üzerinde bulunan tarihi Selçuklu köprümüzün restorasyonunu tamamladık. Tarihi belediye binamızın restorasyonunu tamamladık. Otogar projemizle birlikte ilçe merkezindeki trafiğin rahatlamasıyla birlikte ilçemiz daha düzenli, daha konforlu ve daha yaşanılabilir hale gelecek. Bir anlamda Bozkır cazibe merkezi olması yönünde büyük adımı atmış olacak. Bu projelerimizin gerçekleştirilmesinde emeği geçen başta Milletvekilimiz Ziya Altunyaldız ve Büyükşehir Belediye Başkanım Tahir Akyürek olmak üzere tüm kurumlarımıza teşekkür ediyorum" dedi.

Yıl içerisinde gerçekleştirecekleri sosyal etkinliklere de değinen Başkan Gün, tiyatro konusunda önemli bir adım atmaya hazırlandıklarını söyledi. Tiyatro konusunda geliştirecekleri sosyal etkinlik projeleriyle birlikte ilçede tiyatro kültürünü yaygın hale getireceklerini belirtti.

Bozkır Belediye Başkanı İbrahim Gün, konuşmalarının ardından Bozkır Meslek Yüksek Okulu Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay ile birlikte öğrencilerin sorularını yanıtladı. Soruları yanıtlayan Başkan Gün daha sonra Bozkır MYO Müdürü Prof. Dr. Osman Tugay'a Bozkır'ın kültürel değerlerinin işlendiği tabak hediye etti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar