İLÇE BAŞKANI KONURER MAHALLE BAŞKANLARIYLA BULUŞTU


​Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Ak Partili mahalle başkanlarıyla ve mahalle yönetim kurulu üyeleriyle istişare toplantısı yaparak Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Konya'ya yapacağı ziyaretle ilgili bilgiler verdi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Konya'ya yapacağı ziyarete ilişkin açıklamalarda da bulunan Ak Parti Seydişehir İlçe Başkanı Mustafa Konurer Cumhurbaşkanımız tarafından toplu olarak yapılacak olan açılış ve temel atma töreninin içinde Seydişehir açısından büyük bir öneme sahip olan Alacabel Tünelinin temelinin atılması da var. Seydişehir'den yoğun bir katılımla Konya'ya giderek bu önemli ana tanıklık etmek istiyoruz dedi.

Konya'da yapılacak olan açılış ve temel atma programına Seydişehir'den katılmak isteyen vatandaşlar için gerekli olan tüm çalışmaları yaptıklarını söyleyen Konurer Taşra mahallelerde yaşayan vatandaşlarımızı şehir merkezine yormadan yaşadıkları bölgelere araçlar göndererek Konya'ya gitmelerini sağlayacağız. Araçlar 14 Ekim Cuma günü saat 10:30'da Pazar yerinden toplu olarak hareket edecektir dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar