AK PARTİ KARATAY'DA 54. DANIŞMA MECLİS TOPLANTISI YAPILDI


​AK Parti Karatay İlçe Teşkilatı tarafından organize edilen 54. Danışma Meclis Toplantısı Aziziye Kültür Merkezinde yoğun bir katılımla gerçekleşti.

         Toplantıya AK Parti Konya Milletvekilleri H. Ahmet Özdemir ve Leyla Şahin Usta, AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Akmeşe, Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, AK Parti Karatay Kadın ve Gençlik Kolları Başkan ve yönetimi, Belediye Meclis Üyeleri ve çok sayıda teşkilat mensubu katıldı. Toplantıda ilk olarak divanın oluşmasının ardından söz alan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, 54. Danışma Meclisinin hayırlı olmasını dileyerek gerçekleştirilen tüm programlara Karatay Teşkilatının birlikte hareket ederek yoğun bir katılım sağladığını ve bundan dolayı teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

         Ardından söz alan Karatay Belediye Başkanı Mehmet Hançerli, Karatay'ın birlik ve beraberlik sergileyen bir teşkilat yapısına sahip olduğunu ifade ederek bu birlik ve beraberliğin Hz. Mevlana'nın diyarına yapılan yatırımların bir göstergesi olduğunu belirtti. 12 yıllık görev süresi içerisinde Karatay'ın kendiliğinden oluşmadığını ve bu yatırımların meydana gelmesinde parti mensuplarının da gayretli çalışmaları sonucu ortaya çıktığını ifade eden Hançerli, yapılan her hizmette belediye olarak her türlü imkanı seferber ettiklerini kaydetti. 2016 yılı tören programlarından bahseden Hançerli, Konya'nın en büyük kır düğün salonunu Karatay'a kazandıracaklarını söyledi. HanH

Altınekin ilçesine Karatay Belediyesi olarak Düğün salonu yaptıklarını dile getiren Hançerli, Derbent ilçesine ise Pazar Market yapılacağını kaydetti. 2016 yılında asfalt çalışmalarını gündemlerinden çıkaracaklarını da ifade eden Başkan Mehmet Hançerli, taşra mahallelerinde bile sokak sokak, hane hane asfalt döken bir belediye olduklarına dikkat çekti. Başkan Hançerli, "Hepimiz emanetçiyiz, bunun bilinci ve idraki içerisinde çalışıyoruz. Karatay Belediyesi olarak borcu olmayan ve imkanları iyi olan bir belediyeyiz" diyerek 302 Bin nüfuslu Karatay ilçesine hep birlikte hizmet ettiklerinin altını çizerek tüm teşkilat mensuplarına ve belediye meclis üyelerine katkılarından dolayı teşekkür etti.

         Ardından söz alan AK Parti Konya Milletvekili H. Ahmet Özdemir, Karatay ilçe teşkilatı ile çalışmaktan her zaman haz aldığını belirterek "Sizlerle birlikte olmaktan her zaman mutluluk duydum" dedi. AK Parti Hükümeti'nin Konya için yaptığı yatırımlardan bahseden Özdemir,  2002 yılından beri sadece bir bölgeyi değil tüm bölgeleri kalkındırmayı  hedeflerinin arasında olduğunu  söyledi. AK Parti olarak tekrar dünyaya İslam medeniyetinin yaşandığı örnek bir model ülke olmanın çabaları içerisinde olduklarını dile getiren H. Ahmet Özdemir AK Parti Karatay'ın 54. Danışma Meclis toplantısının hayırlı olmasını diledi.

         Başarılarının temelinde teşkilatların desteği ve başarısının olduğunu ifade ederek sözlerine başlayan AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, aynı tempo ve samimi duygularla çalışmak durumunda olduklarının altını çizdi. Leyla Şahin Usta "Bizim derdimiz insanlara hizmet etmek ve bu ülkeyi daha ileriye, daha görünür hale getirmek. Biz sadece kendimiz için değil bu dünya üzerinde yaşayan bütün mazlum insanlar için dertlenmiş durumdayız" diyerek AK Parti İlçe teşkilat mensuplarına çalışmalarında başarılar diledi.

         Son olarak söz alan AK Parti İl Başkan Vekili Nurettin Akmeşe ise konuşmasında özellikle gençleri ele aldı. Toplumumuzu derinden yaralayan özellikle dinamik olan gençliği kıskaca alan bir ahlaki çöküntünün söz konusu olduğunu dile getiren Akmeşe, gençliğin kendileri için önemine dikkat çekerek  gençlerin dizayn etmek zorunda olduklarının altını çizdi. Nurettin Akmeşe ayrıca "Bizler gençlerin yetiştirilmesinde etkili olan ailenin çökertilmesine izin vermemeliyiz" dedi.

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar