OPRUKÇU ZENGEN ZİYATETİ


​MHP Konya 3. Sıra milletvekili adayı Hüseyin Oprukçu, Zengen mahallesinde vatandaşlara hitap ediyor. Ülkenin emanet ehli insanların elinde olmadığını vurgulayan Oprukçu, belediyelik hakkını geri isteyen Zengen halkına, belde statülerinin geri verileceğini söyledi. milletvekili seçilmesi halinde Ereğli'nin il olmasının mücadelesini vereceğini ve başaracağını da belirten Oprukçu; "Ereğli belediye başkanıyken yaptıklarıma imkansız diyorlardı ama imkansızları başardık. Ereğli'nin il olmasını da başaracağız ve Ereğli'yi il yapacağız. Belde ve köylerimizin statülerini geri vereceğiz. Büyükşehir Yasasını da ortadan kaldıracağız" dedi.

Saman ithal eden bir ülke olmaktan kurtulmak için MHP'ye destek isteyen Oprukçu, taşeron işçilere kadro verileceğinin ve mazot fiyatının 1.75 TL'ye indirileceğinin de müjdesini verdi .
Zengenli bir vatandaşın, hükümetin yeni öğretmen atamalarını, askerin dahi giremediği yerlere yapmasının kendilerini çocukları açısından tedirgin ettiğini söylemesi üzerine, Terörü bitirmek için 400 milletvekiline ihtiyaç olmadığını, MHP'nin iktidar ortağı olmasının terörü otomatikman yüzde 50 oranında azaltacağını belirtti.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar