KARATAY ‘DAN BAŞARI PLAKETİ


​Ak Parti Karatay İlçe Başkanlığında düzenlenen toplantıya AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, Yönetim Kurulu Üyeleri,  Kadın Kolu ve Gençlik Yönetimi ve partililer katıldı.


Toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Karatay İlçe Başkanı Mehmet Genç, seçimlerde başarısını arttıran Taşra ve Merkez mahalle başkanlarına teşekkür ederek plaket takdim etti.

 Genç, yapılan seçimlerde Karatay İlçe Teşkilatının başarıya imza atmasında tüm kademelerin birlik ve beraberlik içinde, tecrübeli, özverili ve samimi çalışmaların sebep olduğunu belirtti. 

Halkın Merkezde ve Taşra Mahallelerde seçimlerde  başarılı sonuçlar elde ederek partimize olan inancını gösterdiklerini, Tüm mahalle başkanlarının özveri ve fedakârca çalışmalarından dolayı memnuniyetini belirterek teşekkür eden İlçe Başkanı Genç, 1 Kasım seçimleri öncesi bu özveriyi biraz daha arttırarak 1 Kasıma kadar gece gündüz çalışmalarını istedi.

"Bizler önümüzde ki seçime büyük inanç ve gayretle hazırlanmaktayız. 1 Kasım seçimleri ülke için tarihi önem taşmaktadır. Bilindiği üzere yakın zamanda bir seçim atlattık. İstenilen sonuçlar çıkmadı ve yeni bir seçim daha gerekti. Bu kısa süreçte ülkemizi iç savaşa götürmek isteyen kişilere fırsat vermeyeceğiz. Ak Parti olarak 1 Kasım seçimlerine en iyi şekilde hazırlanıyoruz. 
Teşkilatımızın tüm kademeleri halkımızla iç içe. Sahada aktif 3 ayrı ekiple çalışmalarımızı sürdürmekteyiz. Sayın Başbakanımız'dan aldığımız güç ve halkımızın desteği ile tek başımıza iktidar olmak için var gücümüzle çalışacağız. Bizler güçlü geniş bir aileyiz. Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun."dedi.

Daha sonra 7 Haziran genel seçimlerde başarılı olan Taşra ve Merkez mahalle başkanlarına plaketleri takdim edilerek toplantıya son verildi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar