MEHMET EMİN ALTUNEL KURBAN BAYRAMI MESAJI


​Mehmet Emin Altunel, Konyalıların, Türk Milleti'nin ve Türk-İslam Alemi'nin Kurban Bayramı'nı kutladı.

Altunel, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kurban Bayramı'nın Konyamıza, Ülkemize ve Dünya'ya barış, huzur, esenlik ve mutluluk getirmesini diledi. Dünya üzerindeki Müslümanların bayram sözcüğünü bile unuttuğunu kaydeden Altunel "Mübarek Kurban Bayramı'nın yanı başımızdaki coğrafyalarda ve Dünya'nın çeşitli bölgelerinde yaşayan soydaşlarımız ve din kardeşlerimizin tamamı için bayram havasında geçmesini isterdik. Ama ne yazık ki durum çok farklı. Suriye'de, Kuzey Irak'ta, Türkmeneli'nde, Doğu Türkistan'da, Kırım'da hayatlarını devam ettirmeye çalışan soydaşlarımız ve din kardeşlerimiz maalesef savaşların ortasında, gözyaşı seli arasında hayatta kalmaya çalışıyorlar. Soydaşlarımızın bu durumu hepimizi derinden yaralamaktadır. Yapılacak en büyük şey onlar için dua etmektir" dedi.

Bayramların huzur ve barış içinde geçmesi gerektiğini söyleyen Altunel "Ülkü ocaklarımızda pırıl pırıl bir gençlik yetişiyor. Geleceğimizin huzur içinde geçmesine teminat olan bu gençliğe sahip çıkmalıyız. Ülkü ocaklarına giden bir genç, madde bağımlısı, hırsız, arsız, vatan haini olmaz. Devlet düşmanı olmaz.  Vatanına milletine devletine sahip çıkan bir gençlik oldukça ülkemizin huzurunu kimse bozamaz" diye konuştu. Ülkü Ocaklarının birçok ihtiyaç sahibi öğrenciye de kucak açtığını belirten Altunel "bu öğrencilerimize bir nebzede olsa katkı sağlamak için Kurban Derilerimizi ülkü ocaklarımıza bağışlayacağız. Konyamızın sağcısıda solcusuda aynı camide namaz kılar. Tüm Konyalılara sesleniyorum gelin bu bayramda siyasi görüşünüz ne olursa olsun kurban derilerinizi Ülkü ocaklarına bağışlayın. Ülkemizin bu gençliğe herşeyden çok ihtiyacı var" diye konuştu.

Altunel mesajının sonunda "Kurban Bayramı'nın Türk-İslam Alemi'nin ve insanlığın yaşadığı acıların son bulmasına vesile olmasını Yüce Allah'tan niyaz ediyorum. Kurban Bayramının Konyamıza, Türk-İslam Alemi'ne ve Dünya'ya hayırlar getirmesini diliyorum. Yüce Allah nice bayramlara huzur, esenlik, barış ve sağlık içinde girmeyi tüm milletimize nasip etsin" dedi.

 

 

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar