Başbakan Davutoğlu'nun Konya programı


​Başbakan Ahmet Davutoğlu, 62. hükümet güvenoyu alır almaz memleketi Konya'ya gelecek. Şehir Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacak olan Davutoğlu geceyi de Konya'da geçirecek.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, 62. hükümet güvenoyu alır almaz ilk ziyaretini memleketi Konya'ya yapacak. Bugün TBMM'de hükümetin güvenoylamasına katılacak olan Davutoğlu, saat 15:30'da Konya'ya hareket edecek. Yeni Türkiye'nin Yeni Başbakanı, saat 17:00'da Şehir Meydanı'nda vatandaşlarla buluşacak. Davutoğlu, buradaki törende Konya Çevre Yolu'nun temelini atacak ve Büyükşehir Belediyesi'nin 32 milyon 650 bin lira değerindeki 2 köprülü kavşağının açılışını gerçekleştirecek.

 Törende yeni dönemle ilgili önemli açıklamalarda bulunması beklenen Davutoğlu, daha sonra Anadolu'nun en büyük fuar alanı olan Konya Ticaret Odası Uluslararası Fuar Merkezi'nin açılış törenine ve burada verilecek akşam yemeğine katılacak.

Ahmet Davutoğlu, geceyi de Konya'da geçirecek. yarın öğle saatlerinde helikopterlerle Hadim'e gidecek olan Başbakan, daha sonra Taşkent'te hemşehrileriyle bir araya gelecek. Davutoğlu, akşam saatlerinde Konya'dan ayrılacak.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar