Ak Parti Konya Ankaray'ya Çıkarma Yaptı



Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Ülke ve dünya gündemi ile alakalı önemli birçok açıklamalarda bulunan Başbakan Davutoğlu'nu bu günde Konya yalnız bırakmadı. AK Parti İl Teşkilatı, 300 kişinin üzerinde bir katılımla Ankara'ya adeta çıkarma yaptı.

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, dün  AK Parti Grup Toplantısı'na ilk defa Başbakan olarak katıldı. İlk toplantıda AK Parti Konya İl Teşkilatı Ankara'ya çıkarma yaptı.

AK Parti İl Başkanı Ahmet Sorgun, Belediye Başkanları, Teşkilat yöneticileri, Gençlik Kolları Teşkilatı, Kadın Kolları Teşkilatı ve çok sayıda partiliden oluşan yaklaşık 300 kişi, grup toplantı salonunu bayram yerine çevirdi.

Grup toplantısının ardından AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu; AK Parti İl Yönetimi, AK Parti İl Kadın ve Gençlik Kolları Yönetimi, AK Parti Karatay, Selçuklu ve Meram Kadın Kolları ile Gençlik Kolları Yönetimleriyle tek tek hatıra fotoğrafı çektirdi ve bir süre sohbet etme imkanı buldu.

Grup Toplantısı'nın ardından Konya'dan Ankara'ya giden AK Parti Konya Ailesi, Ankara Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak'ın öğle yemeğinde konuğu oldu. Belediye Başkanı Mustafa Ak, AK Parti Konya Ailesi'ni ve hemşehrilerini Ankara'da ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu belirtti.

Sorgun; "Başbakanımız Cumartesi günü Konya'ya gelebilir"

Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'nun Başbakan ve Genel Başkanı olarak yaptığı ilk grup toplantısında bulunmak istediklerini ve teşkilat mensuplarının da bu organizasyona büyük ilgi gösterdiğini söyleyen AK Parti Konya İl Başkanı Ahmet Sorgun, şunları söyledi; "Çok önemli bir süreçten geçiyoruz. Dışişleri Bakanımızın hocamızın başbakan olduğu günleri görmek bizleri çok mutlu ediyor. Ama aynı zamanda da sorumluluğumuzu bin kat arttırıyor. Artık çok daha fazla gayret göstermeliyiz ve Sayın Davutoğlu'nun Başbakan olarak gireceği 2015 Genel Seçimleri'ne çok daha iyi hazırlanmalıyız. Bu konuda sizlere inanıyorum. Buradan bir müjde de vereyim. Sayın Başbakanımızla görüştüm. Öyle görünüyor ki Sayın Başbakanımız Cumartesi günü Konya'da olacak. İnşallah en güzel şekilde onu ağırlayacağız" dedi.

Son Fotoğraflar

Tüm Fotoğraflar